Home » Geen categorie » Gezondheidsweek 1e graad

Welkom op de website van De Dolfijne School

Zoals elke dolfijn voelen onze kinderen zich als een vis in het water. Groot en klein, iedereen vindt het fijn om in De Dolfijne School te zijn. Vreugde en plezier alom, iedereen van harte welkom!

Gezondheidsweek 1e graad

Onze eerste gezondheidsweek ging van start: SPEELPLAATS. Onder een schitterend zonnetje konden de kinderen van de 1e graad vandaag genieten van de “Alles-op-wieltjes”. Morgen is het de beurt aan de 2e graad en donderdag de 3e graad. Ook de kleuters hebben een vaste dag om met de fietsjes e.d. te rijden.Daarnaast mogen de kinderen een hele week speelgoed meebrengen dat ze op de speelplaats kunnen gebruiken om samen te spelen. Hier zijn alvast de foto’s van de 1e graad.

Evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.