Home » Geen categorie » Sportdag 4e leerjaar

Welkom op de website van De Dolfijne School

Zoals elke dolfijn voelen onze kinderen zich als een vis in het water. Groot en klein, iedereen vindt het fijn om in De Dolfijne School te zijn. Vreugde en plezier alom, iedereen van harte welkom!

Sportdag 4e leerjaar

Speurtocht waarbij de kinderen tips moesten zoeken en ontrafelen om zo te weten te komen waar de sleutel van de schat te vinden was. Aangekomen in De Gavers konden ze genieten van een spelletje minigolf. Daarna doken we het zwembad in waar ze de sleutel moesten zoeken van de schatkist. Eens de schatkist geopend, konden ze hun schat zoeken in de lockers. Allemaal blije gezichten! Als afsluiter keerden we te voet terug naar De Dolfijne School, met het zonnetje van de partij!

Evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.