Welkom op de website van De Dolfijne School

Zoals elke dolfijn voelen onze kinderen zich als een vis in het water. Groot en klein, iedereen vindt het fijn om in De Dolfijne School te zijn. Vreugde en plezier alom, iedereen van harte welkom!

Inschrijvingsdagen

Schoolreis kleuters

We leefden ons helemaal uit aan de Gavers. Genieten jullie mee?

Sportdag 3e kleuterklas

Het weer was ons welgezind en we beleefden een leuke en sportieve dag aan de Gavers.

Schoolfeest zondag 23 juni

Proficiat aan onze winnaars van de SAMweek

Sfeerbeelden gezondheidsweek

In de kijker: BEWEGING

Sportdag 4e leerjaar

Speurtocht waarbij de kinderen tips moesten zoeken en ontrafelen om zo te weten te komen waar de sleutel van de schat te vinden was. Aangekomen in De Gavers konden ze genieten van een spelletje minigolf. Daarna doken we het zwembad in waar ze de sleutel moesten zoeken van de schatkist. Eens de schatkist geopend, konden ze hun schat zoeken in de lockers. Allemaal blije gezichten! Als afsluiter keerden we te voet terug naar De Dolfijne School, met het zonnetje van de partij!

Samweek

Toeka & Mariaviering

Toeka kwam voor de laatste keer overgevlogen dit schooljaar… Voor de laatste keer? Ja hoor, Toeka gaat op vakantie en zal ons een kaartje sturen als bewijs. Juf Annelies vertelde ons hierbij het verhaal over “De ongelovige Thomas”. We blikten terug op ons voorbije schooljaar en Toeka wenste ons nog veel succes met de aankomende toetsen en schoolfeest.

Meimaand = Mariamaand
Aan deze liefdevolle moeder werd ook een hulde gebracht.

Evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.